Snow Service srl

Snow Service srl

Snow Service srl
+39 059.931483

РАЗПРЪСКВАЧКА НА СОЛ ALASKA

РАЗПРЪСКВАЧКА НА СОЛ ALASKA

Разпръсквачката на сол Alaska е подходяща за камиони с PPT > 50 квинтала.

прочетете всичко...

Съществуват различни модели, които варират в зависимост от товароносимостта на превозното средство, върху което се инсталира разпръсквачката на сол, както следва: 2m3, 3m3, 4m3, 5m3, 6m3, 7m3, 8m3, 9m3. Разпръсквачката на сол Alaska, от 2m3 до 5 m3 е изработена изцяло от иноксова стомана INOX AISI 304, единствено моделите от 6m3 до 9 m3 съществуват също така и във вариант от желязо. Разпръсквачката на сол Alaska съществува с три различни системи за разпръскване на солта: верига тип „пчелна пита“ от иноксова стомана, гумена лента, шнек и двоен шнек.
Базисната версия на разпръсквачката на сол разполага със сито; възможност за свързване към хидравликата на превозното средство; мигаща светлина и заден работен фар; двуполюсен кабел за свързване към акумулаторната батерия и командна клавиатура. Съществуват също така различни опции, като например клавиатура Ecomatic gps за автоматично разпръскване на сол на базата на скоростта на превозното средство, помощен дизелов или бензинов мотор, брезентово покривало, овлажнителна система и много други.

ГРЕБЛО ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕ B3S14

ГРЕБЛО ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕ B3S14

Греблото за снегопочистване B3S14 е подходящо за средни и обилни снеговалежи и може да бъде инсталирано към камиони, селскостопански трактори и челни товарачи.

прочетете всичко...

Изработено е изцяло от стомана, разполага с отлични механични характеристики, крепежна планка за окачване в съответствие с DIN 76060/A.
Предната част е разделена на три/четири самостоятелни сектора, всеки един от които разполага с противоударна структура, която се състои от долна пластмасова броня и мотовилка за повдигане на съответния сектор, крайни механични държачи в позиция на максимален наклон и централна механична система, която позволява страничен ъгъл на наклон +5°. Греблата са прахово боядисани в пещ и обработени с препарат против ръжда и финиш RAL 2011. Клапан за свръхналягане за амортизиране на страничните удари, тръби R2 с муфи и унифицирани бързи съединения. При монтиране върху камиони разполагате с хидравличен агрегат 12V/24 V с клавиатура, която може да бъде монтирана върху крепежната планка на греблото. Съществуват също така различни опции, както следва: шейна, регулируеми на височина колела, защитно покривало, калобрани.

Modulo Idrico Polivalente

ПОЛИВАЛЕНТЕН ВОДЕН МОДУЛ

Поливалентният воден модул може да се използва с помпи с високо, средно и ниско налягане.

прочетете всичко...

редставлява семпъл и изключително ефикасен инструмент за ефикасно и бързо напояване на зелени площи, траспортиране на непитейна вода, почистване и обеззаразяване на обществени площи, почистване на навеси за обществено ползване, миене и дезинфекция на контейнери за събиране на отпадъци, пръскане с хербициди и дезинфекция на зелени площи, миене на пътищата, пръскане с концентриран разтвор против заледяване, намаляване на фините прахови частици (PM10). Освен това чрез помпи с високо налягане и използване на специални пароструйки е възможно също така да се използва за гасене на малки горски пожари. Всички поливалентни водни модули могат да функционират чрез система (ВОМ/хидравлика) на средството към което се инсталират или с помощта на помощен бензинов, дизелов или електрически двигател. Цистерните от фибростъкло или от неръждаема стомана 304/316 са разположени в специално определени за целта рами, изработени на базата на размерите на превозните средства към които ще се инсталират. Всяка цистерна е окомплектована с вътрешни обезопасители, които допринасят за стабилността на превозното средство; втулка; външен балон за контролиране на нивото, отвор със сферично кранче за пълнене и източване. При противопожарните модули AIB (горски) цистерните са оборудвани с многоточкови смукателни колектори, които гарантират засмукването на течностите, дори и ако превозното средство се намира върху наклонена повърхност.

ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com